Trojica bh. rukometaša u ponudi: Mogu li preko "granice"?

Kvote za večerašnji meč

Trojica bh. rukometaša u ponudi: Mogu li preko "granice"?

Edmir Škorić

Počelo je Evropsko prvenstvo, a večeras svoj premijerni nastup ima bh. rukometna reprezentacija.

Zmajevi su veliki autsajderi protiv Norveške koja igra pred domaćom publikom i o tome je suvišno više trošiti riječiti, ali izabranici Bilala Šumana uradiće sve da dokažu da je 'lopta okrugla' i da je 'u sportu sve moguće'.

Kvote na norvešku reprezentaciju uglavnom su mizerne, tek 1,05 na pobjedu ove reprezentacije, dok se okladom na BiH može zaraditi bogatstvom. Pogledajte opširnije OVDJE.

MOZZART je u ponudu uvrstio i rukometaše, pa možete da igrate pojedinačno na to koliko golova će postići Nikola Prce, Marko Panić i Ivan Karačić.

Panićeva granica je 4.5, a kvota ispod i preko je ista - 1.85. Dakle, ukoliko odigrate tip jedan, to znači da vjerujete da će Panić postići najviše četiri gola, a ako odigrate tip dva, onda ste uvjereni da će Panić zabiti Norveškoj pet i više golova.

Iskusni Prce je na granici 2.5, dok je kod Karačića također granica 2.5. Od Norvežana u ponudi su Jondal sa granicom 4.5 te Bjornsen sa granicom 3.5 i zanimljivo manjom kvotom na opciju "over".

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Kladionice najviše očekuju od norveške prve zvijezde Sagosena, pa je tako postavljena margina 6.5, dok je na Reinkinda margina 2.5.

Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE i naravno imate mogućnost da odigrate i igrače sa preostalih današnjih mečeva.