Enid Tahirović se priključio RK Vogošća
EPA

Proslavljeni bh. rukometaš

Enid Tahirović se priključio RK Vogošća

Iako je već nekoliko godina u mirovini, Enid Tahirović bez rukometa, jednostavno, ne može.

Po završetku bogate karijere 47-godišnji Tahirović je najprije jedno vrijeme radio kao potpredsjednik Rukometnog saveza BiH, okušao se i u politici, da bi sada odlučio da gradi trenersku karijeru.

Prvi angažman Tahirović će imati u Vogošći, gdje će biti pomoćnik treneru Bojanu Unčaninu, a bit će također zadužen i za rad s golmanima.

Imajući u vidu karijeru kakvu ima, nema sumnje da će golmani Vogošće Beširević, Efendić i Ćordalija kroz rad s Tahirovićem imati priliku da mnogo nauče i samim tim napreduju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Tahirović je, podsjetimo, godinama branio za našu rukometnu reprezentaciju, a kao igrač se okušao i u Bijeljini, Slobodi, Željezničaru, Bosni, Cimosu, Goppingenu i Hamburgu.

Top Komentari

mile90
VEGETA. U SVE SE MJEŠA. **** TAKVE LEGENDE KAD SE POSERU SAME NA SEBE
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi