Goražde iznenadilo Vogošću
Važn tri boda za Goražde

Vrijedna pobjeda za domaće rukometaše

Goražde iznenadilo Vogošću

S. Mlaćo

Prave iznenađenje priredili su večeras rukometaši Goražda koji su na svom parketu savladali Vogošću Poljine Hills 27:25.

Domaći su ušli u ovaj meč sa ciljem da pokušaju skinuti skalp favorizovanim gostima i na kraju su to borbenom igrom i uspjeli.

Nakon prvog poluvremena bilo je 14:12 za domaće i bilo je jasno da će publika do kraja gledati neizvjestan meč. U drugom poluvremenu Goaždani nastavljaju sa dobrom igrom i dolaze do četvrte pobjede ove sezone.

U redovima Goražda istakao se Emsad Pušilo sa deset pogodaka, dok je na drugoj strani bolji od ostalih bili Benjamin Čičkušić i Almir Osmanhodžić sa sedam.

Premijer liga BiH u rukometu, 12. kolo:

RK Goražde - RK Vogošća Poljine Hills 27:25 (14:12)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Goražde: Pleh, Bukva 4, Osmanković 3, Pušilo 10, Djana 6, Krakonja, Jamak 1, Muratspahić, Hošo, Vrana, Jelić, Delahmet, Bečić, Žiga 3, Ćamo, Zlatić.

RK Vogošća Poljine Hills: Efendić, Hadžić, Geko, Čorbo 4, Džinović 3, Kadrić, Kreso, Rujanac, Halilović, Ćosić, Jelačić, Zahirović 1, Osmanhodžić 7, Bosić 3, Hrbat, Čičkušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi