Građan i Vegar se upisali u strijelce u porazu od Zagreba

SEHA liga

Građan i Vegar se upisali u strijelce u porazu od Zagreba

E. Škorić

Rukometaši Zagreba slavili su u Makedoniji protiv Eurofarm Pelistera u susretu 10. kola SEHA lige.

Zagreb je na teškom gostovanju upisao petu pobjedu i to rezultatom 27:27. Iako je prvak Hrvatske imao plus četiri na poluvremenu (16:12), na kraju je tijesno slavio.

U Našicama Nexe je ugostio ukrajinski Motor, koji je slavio sa 28:25, postigavši po 14 golova u oba poluvremena.

Zlatko Horvat je zabio 10 pogodaka za Zagreb, a četiri je postigao Matej Hrstić. U redovima domaćih igrao je i bh. reprezentativac Elmir Građan koji je postigao dva gola, a najefikasniji u njegovom timu bio je Ostroushko sa sedam golova.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Nastupao je za makedonsku ekipu i Marin Vegar, koji je postigao jedan gol.

Top Komentari

Torcida
Zagreb pobijedio 27:27 e svaka im cast inace bi bilo nerjeseno !!!!
5 0
BojanN
Nakon pobjede od 27:27, ide tekst o Nexe Nasicama ispod kojeg se spominje Zlatko Horvat, a covjek kapiten Zagreba.. pa ovo nebi ni retard smislio u ludari
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi