Grahovac: Nismo imali disciplinu, prvi ja pa svi ostali...

Golman bh. tima

Grahovac: Nismo imali disciplinu, prvi ja pa svi ostali...

Sjajni golman bh. nacionalnog tima Nebojša Grahovac nije krio razočarenje nakon novog poraza naše selekcije za Evropskom prvenstvu. 

Bolji od bh. tima u današnjem susretu 2. kola bio je Portugal koji je slavio sa 27:24.

Grahovac, koji je bio vjerovatno najbolji pojedinac kod nas, nakon meča kaže da je glavni problem bila naša nedisciplina.

"Bili smo nedisciplinovani. prvi ja pa svi ostali. To je ono što nas odvaja od samog vrha. Pokazali smo da imamo kapacitet igrati protiv najboljih. U jednom momentu smo vodili i sa dva razlike, ali disciplinu nismo sproveli na teren. To nas je koštalo. Ovakve ekipe kao što je Portugal to kažnjavaju. To je uradio danas Portugal, prije dva dana Norveška, a i Francuska će ako nešto ne promijenimo".

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Naš tim nakon dva meča u grupi D ima dva poraza i vjerovatno smo ispali s turnira.

Top Komentari

Ko mi
Ti si super odigrao dok si bio na terenu. Ali igra bez golmana nije za naš tim. Hvala sto ste došli do evropskog, polako se dižemo!
0 0
Rajvosa2019
Nemozemo jarane iz nase koze, mi smo takvi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi