"Halile, poderi ga, pi*ka mu materina, nema šuta!"

Hrvati u finalu SP-a

"Halile, poderi ga, pi*ka mu materina, nema šuta!"

A. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske do 21 godine igrat će u finalu Svjetskog prevenstva nakon što je pobijedila odgovarajuću selekciju Portugala 31:28.

U prvom poluvremenu selektor Hrvatske Davor Dominiković se prilikom jednog time-outa propisno izgalamio na svoje igrače, a posebice na Halila Jaganjca.

"Halile, što ga gledaš, poderi ga pi*ka mu materina! Nema šuta", viknuo je Dominiković jer njegovi izabranici nisu uspjevali da zaustave najboljeg portugalskog šutera Silvu.

Dominikovićev tim-out možete pogledati ovdje.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Inače, njegova galama je urodila plodom jer su mladi Kauboji zaigrali dosta bolje te su poslije velike borbe izborili plasman u finale gdje će danas igrati protiv reprezentacije Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi