Haos na time outu Hrvatske, Červar potpuno izgubio živce: "Boli me ku*ac..."

Brazilci slavili i Kauboje ostavili u teškoj situaciji

Haos na time outu Hrvatske, Červar potpuno izgubio živce: "Boli me ku*ac..."

S. Mlaćo

Brazilci su sinoć savladali Hrvatsku, te našim komšijama otežali put do polufinala. Kauboji su djelovali neprepoznatljivo, dok su Brazilci igrali svoju igru od samog početka i na kraju zasluženo slavili.

Lino Červar će dugo pamtiti ovaj meč. Temperamentni stručnjak pomalo u nevjerici zbog loše igre stalno je davao upustva svojim igračima, a do njih to kao da nije ni dolazilo.

Skakao je Červar pored aut linije, čineći sve da probudi ekipu, živce je definitivno izgubio na jednoj od pauza.

"Boli me ku***, ovo je borba za život. Borba za život", derao se Červar, međutim ni to nije pomoglo njegovoj reprezntacija

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Uspjela se Hrvatska samo približiti u jednom trenutku na gol zaostatka, ali do preokreta nije mogla.

Top Komentari

seibeg
Ha ha haaa boli i mene, neka ste izgubili i to od Brazila-rukometne velesile Živio Brazil dole Croatia niste ni zaslužili bolje hehehee
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi