Makedonski golman ponovo prozvao Červara: Odlučio ga je ismijati nakon poraza od Brazila

Bio je veoma kratak

Makedonski golman ponovo prozvao Červara: Odlučio ga je ismijati nakon poraza od Brazila

S. Mlaćo

Hrvatska je na otvaranju drugog kruga na SP u rukometu poražena od Brazila i sada ima minimalne šanse da izbori polufinale.

Hrvati su pružili katastrofalnu partiju, a mnogi kao glavnog krivca vide iskusnog selektora Linu Červara koji je tokom utakmice napravio par veoma zanimljivih poteza.

Javnost u komšiluku je razočarana time što Hrvatska čak osam pogodaka golova primila na prazan gol, što je opet bila odluka Červara da se u napadu igra bez golmana.

Golman makedonske reprezentacije Borko Ristovski odlučio se narugati Červaru, te je poslije meča postavio njegovu sliku uz opis "genijalac".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ristovski 2017. godine nije dobio šansu na golu Makedonije, a tada je selektor upravo bio Červar, pa je sada ovaj golman dočekao svojih pet minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi