Haos u ekipi Srbije: Potukli se selektor i predsjednik

Nevjerovatno, ali istinito

Haos u ekipi Srbije: Potukli se selektor i predsjednik

Endin Čaušević, foto: EPA

Rukometna reprezentacija Srbije doživjela je jučer drugi poraz na Evropskom prvenstvu od Švedske i tako su šanse za plasman dalje sveli na minimum.

U selekciji Srbije vlada veoma haotična atmosfera, a sve je kulminiralo sinoć kada su se fizički sukobili selektor Jovica Cvetković i predsjednik RS Srbije Dragan Škrbić. Prema pisanju tamošnjih medija prvo je došlo do verbalnog sukoba, a nakon toga i fizičkog.

Škrbić je nakon utakmice došao u hotel u kojem su bili igrači i selektor Srbije i počeo je provocirati Cvetkovića. Selektor Srbije je pokušao da ignoriše sve to, ali nije mogao i na kraju je udario Škrbića.

Na svu sreću tada su reagovali rukometaši Srbije koji su razdvojili Cvetkovića i Škrbića kako ne bi došlo do još većeg incidenta. No, kako pišu mediji u Srbiji ovo je još jedan u nizi velikih skandala koji je potresao srbijanski rukomet.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Sve se završilo veoma mirno jer su danas Škrbić i Cvetković pružili ruku jedan drugom. No, sukob je sigurno još više uzdrmao ionako lošu atmosferu u reprezentaciji Srbije.

Top Komentari

prsatidado
Đikani
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi