Ibrahim Haseljić: Ne tražim alibi, ali mislim da je i umor odigrao svoju ulogu
Zmajevi već sutra igraju posljednju pripremnu utakmicu pred nastup na Evropskom prvenstvu, a protivnik je Hrvatska.

Sutra utakmica protiv Hrvatske

Ibrahim Haseljić: Ne tražim alibi, ali mislim da je i umor odigrao svoju ulogu

Esmer Oštraković

Bosna i Hercegovina poražena je u prijateljskoj utakmici od reprezentacije Katara u okviru priprema za Evropsko prvenstvo.

Katar je gubio sve do 45 minute, a onda je selektor Bilal Šuman odlučio da pokuša eksperimentisati sa igrom sedam na šest, te su Zmajevi na kraju upisali poraz od 30:27.

"Prvo poluvrijeme smo otvorili sa 3:0, nakon toga smo držali utakmicu u egalu, ali smo imali vodstvo do posljednjih deset ili petnaest minuta. Ne tražim alibi, ali mislim da je i umor odigrao svoje, ipak smo dugo putovali", rekao je Ibrahim Haseljić, te je dodao:

"Uvježbali smo dosta stvari, sve je izgledalo dobro do pred kraj utakmice, ali onda smo neshvatljivo pali. Nadam se da se to neće dešavati na Evropskom prvenstvu", završio je Haseljić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Zmajevi već sutra igraju posljednju pripremnu utakmicu pred nastup na Evropskom prvenstvu, a protivnik je Hrvatska.

Top Komentari

Rajvosa2019
HR ce po obicaju od 1 minute krenuti agresivno - treba im od 1 minute pokazati zube - odigrat muski / rezultat je u drugom planu/ nadam se da ce momci biti spremniji - odmorniji
3 1
Lud
Cuj umor ... sramota !!! Ne trazi niko od vas nista al mojne nam suplje ... vozili se 5 sati luksuznim autobusom i sad kao umorni ... mrš ! Pjeske bi ja vas poslao ...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi