Marko Panić: Koštala nas je igra sedam na šest
Nakon današnjeg poraza, naši rukometaši će sutra odigrati utakmicu protiv Hrvatske, koja se igra od 16:50 sati.

Nakon poraza od Katara

Marko Panić: Koštala nas je igra sedam na šest

Esmer Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u prvoj pripremnoj utakmici u Poreču od selekcije Katara sa 30:27.

Iako su Zmajevi odigrali perfektnih 45 minuta, došlo je do pada u igri, najviše zbog raznih taktičkih uigravanja, što je na kraju rezultiralo porazom.

"Nije nestalo snage, igrali smo 45 minuta jako dobar rukomet, dok je to bilo šest na šest. Došli smo tu da isprobamo neke taktičke varijante za Evropsko prvenstvo. Probali smo igru sedam na šest kada smo imali vodstvo od četiri gola razlike i to nas je koštalo. Glave gore i idemo dalje", rekao je Marko Panić, te je dodao:

"Katar je ozbiljna reprezentacija i sigurno da smo zadovoljni. Sutra igramo sa Hrvatskom, o njima neću ništa govoriti jer se sve zna. Danas je bilo dosta više dobrih stvari koje možemo iskoristiti protiv Norveške, Francuske i Portugala. Sve je otvoreno", završio je Panić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Nakon današnjeg poraza, naši rukometaši će sutra odigrati utakmicu protiv Hrvatske, koja se igra od 16:50 sati.

Top Komentari

bahlje
Zašto se forsira 7 na 6 kada nam to ne ide , vidjelo se protiv Premijer Lige već , od golmana smo primili samo 3-4 gola ..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi