12

Komentari (12)

Tas14
Kad skontaš Obrvan je problem, Nikola je jutros izjavio da nije imao nikakvu povredu i da Obrvan nije htjeo da igra!!! Isto važi za Panića, smjeniti Obrvana doci ce Panic i to je to
Pajkan
Obrva kupi prnje zhajedno sa predshednikom rukometnog schavezha.
BH123
Po mom mišljenju previše forsiranja igre kroz sredinu. Definitivno pretjerivanje igre 1 na 1 ne znam zašto selektor to forsira kada više od pola utakmice ne funkcioniše. Perić i Karačić zabijaju se bez potrebe u 4/5 igrača a Vranješ i Burić na pivotu ruka u vazduhu isto tako krila na lijepim pozicijama izglednim za pogodak. Takvim pristupom probijanje dosuđeno par puta i lopta izgubljena. Svaka čast na borbi i zalaganju zaista u tom aspektu nemam ništa za reći ali kada nešto ne ide ne vidim razlog za tolikim pritiskom. Pokazali smo sa par akcija da možemo igrati prelijep rukomet samo da se u glavi malo bolje posložimo. Najbolji pojedinac večeras po mom mišljenju Vlado Vranješ. Čovjek sa povredom igra odlično i u napadu i u odbrani. Prodoran,jak i stabilan kada lopta dođe do njega ne može mu niko ništa. Ima nekih potencijala za budućnost ali sve to se treba uskladiti. Nedostaje naša legenda Marko Panić perfektan šuter i lijevom i desnom rukom. Nadam se da ćemo ga što prije vidjeti u našem dresu. Isto tako mnogo nedostaje Malinović žao mi je što Predragović više nije tu smatram da je zaslužio da igra ali šta je tu je. U svakom slučaju nama trebaju promjene prvenstveno brži rukomet i veći broj lijepo zamišljenih akcija. Meni osobno naša najdraža reprezentacija ali potrebno je pogledati istini u oči i napokon krenuti sa radom dosta ozbiljnije. Recimo smjenom ljudi iz saveza koji ovoj reprezentaciji donose samo loše. Držite se momci vi ste naš ponos skupa nam ne može niko ništa.❤
dalaBu
Draganic danas iako je desnjak, bolji nego Haseljic i Peric.. Svaka cast momku kako se borio, najvise je pretrcao.. Pravo osvjezenje!
rauber_bh
Igračima svaka čast, al držat Hercega i Karačića u napadu 2/3 utakmice to mi nikako nije jasno. A vamo kaže ima 4 igrača na toj poziciji.
Zulfikar
Ma super je sve samo nek’ ne puca.
Mad_max
O dijete ti prcnem mi eto nismo niti jednom bez tebe bili na Euru zbog jedne pobjede si otišao na EP retardu jedan, nemaš nikakve akcije, time out uzmeš da kažeš ko igra sledeci napad i tjt jer ne znaš... Dajte nam PIPETA ili vracajte Marku doktora, likove koji stvarno znaju, i ne daju da im se bilo ko mjesa u posao. A tebi opet pomrle poderem usljo nesposobni, je bem li ti mamicu u šljivu, zbog tebe i Panic napusti repku, lik koji je uvijek bio tu, a mnogo puta nije imao minuta i opet sledeci put tu..
Maestro
Treba te odma otpustit posle ove izjave
karlhajncbrazzzo
Meni bi bilo čudno da nismo imali pehova. Ovako je bilo sve kako treba. Ako postoji minimalna šansa da će nešto poći krivo mi ćemo iskoristiti tu šansu. Drugim riječima Marfijev zakon kao da je nastao u Bosni. Svako dobro Bosno i Hercegovino!
realista1982
Ako mi nasu djecu ne naučimo da vole i žive za ovu zemlju,otići će nam sve ovo nepovratno u k...c ili je vec otišlo...
King_Kenny
...s obzirom da nam predsjednik rukometnog saveza navija za susjednu drzavu umjesto za svoju,slazem se sa selektorom...i sam plasman na EP je nevjerovatna stvar...sta se sve desava u nasem rukometu,vise od ovog se ne moze ocekivati.
BogatiDijasporac
Sta ja rekoh maloprije? S ovakvim razmisljanjem dobijemo onakav pristup i nastup. Toliko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.