Josipa Šimunović: Protiv ŽRK Mira ćemo dati sve od sebe za pobjedu

Mlada golmanica mostarskog kluba

Josipa Šimunović: Protiv ŽRK Mira ćemo dati sve od sebe za pobjedu

Mlada Josipa Šimunović već nekoliko sezona čuva vrata mostarskog premijerligaša HŽRK Katarina i jedna je od najvećih uzdanica svog kluba. 

Mostarke u ovu sezonu nisu ušle baš najbolje ali već u nedjelju za Katarinu dolazi prigoda za popraviti dojam koji je ostavila u ova 4 kola.

ŽRK Mira u nedjelju će gostovati pod Bijelim Brijegom u utakmici 5. kola Premijer Lige a Šimunović za SportSport.ba kaže:

"Svjesne smo da u nedjelju ispred sebe imamo težak ispit" - govori mlada golmanica i dodaje:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

"ŽRK Mira je nezgodan tim i toga smo svjesne. Ovo što smo dosad napravile u ova 4 kola je premalo, trebao je tu biti koji bod više od ova tri osvojena, ali šta je tu je. Imale smo i hendikep, ozlijedila nam se najbolja igračica Ana Petrović, no ni njeno odsustvo neće oduzeti na kvaliteti naše igre. Spremne smo, u nastavku sezone svima ćemo biti nezgodne protivnice a protiv Mire u nedjelju mogu samo najaviti veliki trud i veliku borbu te se nadam da će bodovi ostati u Mostaru" - kazala je Šimunović za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi