Kadić nakon Slobodine titule: Prvo pa muško!

Nije krio oduševljenje

Kadić nakon Slobodine titule: Prvo pa muško!

S. Grebović

Rukometaši tuzlanske Slobode danas su slavili u finalnoj utakmici Kupa BiH nad Izviđačem u Doboju rezultatom 29:28 i tako osvojili trofej namjenjen pobjedniku ovog takmičenja.

U sjajnom rukometnom dvoboju dostojnog jednog finala sretniji i spretniji su bili Tuzlaci koji će kući ponijeti najsjajnije odličje.

Svoje oduševljenje zbog ovog uspjeha u izjavi za Sportsport.ba nije krio trener ove ekipe Davor Kadić:

"Zaista moram reći da nam se poklopilo dosta stvari. Imamo jednu vrhunsku generaciju rukometaša, koja će ostati upisana zlatnim slovima u tuzlanski sport, a nadam se da će i grad svoje ispuniti. Nakon dugo vremena u Tuzlu smo donijeli pehar. Svi smo još uvijek pod utiscima jer smo slavili nad jednom na najboljih ekipa u državi, koja ima čuvenu omaldinsku školu rukometa i sa pravom donosimo zlato!" rekao je oduševljeni Kadić i još dodao:

"Pogotovo mi je drago zbog ovog uspjeha budući da sam na početku svoje trenerske karijere. Tuzla treba da se raduje. Mislim da nije ovo sve od nas, pružićemo još dosta toga!".

Na pitanje da li je došlo vrijeme i za titulu rekao je:

"Mislim da je rano o tome pričati. U opticaju su još dva trofeja ove sezone, pa se nećemo buniti ako uzmemo još koji. Ovo je prvi u sezoni, što se kaže 'prvo pa muško'."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi