Kadić: Učinit ćemo sve da u Tuzlu donesemo pehar!

Samouvjeren trener Tuzlaka

Kadić: Učinit ćemo sve da u Tuzlu donesemo pehar!

S. Grebović

Rukometaši Slobode večeras su i drugi put slavili nad Iskrom iz Bugojna i tako potvrdili plasman na završnicu Kupa naše zemlje.

Trener Slobode, Davor Kadić iznio je svoje viđenje meča.

"Čestitam svojim momcima. Dosta korektna utakmica. Na momente smo igrali jako dobro s tim da smo imali malih oscilacija, ali mislim da ćemo biti sve bolji. U Kupu smo ostvarili šta smo željeli. Pokušaćemo otići što dalje u ovom takmičenju. Dragi mi je da smo se našli na Final Fouru i daćemo sve od sebe, kako igrači i uprava da nakon 20 i nešto godina trofej ponovo donesemo u Tuzlu!"

S druge strane, njegov kolega Ekrem Jaganjac je rekao:

"Mislim da ovo što smo odigrali da je to ono što možemo u ovom trenutku. U fazi smo formirnja ekipe. Bili smo lišeni usluga našeg ponajboljeg igrača Edina Klisa koji redovno zabije 10 plus golova. Nije bilo lose po 5 ili 10 minuta, ali to je bilo sve. Mislim da smo ugroženi, ali da možemo do opstanka. Nisu svi timovi dobri kao Sloboda, ne rade svi kao Sloboda. Dobro nam je došla ova utakmica da se uigramo i nadam se da ćete nas gledati u boljem svjetlu", poručio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi