Krivaja napravila nevjerovatan preokret i izborila prolaz u četvrtfinale Kup-a BiH

Sjajna utakmica u Zavidovićima

Krivaja napravila nevjerovatan preokret i izborila prolaz u četvrtfinale Kup-a BiH

E. Oštraković

Sjajnu utakmicu u okviru Kupa Bosne i Hercegovine u Zavidovićima su odigrale ekipe Krivaje i Goražda, a prolaz dalje izborila je domaća ekipa.

Krivaja je bila apsolutni favorit na domaćem terenu protiv Goražda, ali stvari nisu išle niti blizu onoga kako su očekivali u domaćem taboru.

Naime, Krivaja je krenula u ovu utakmicu kao favorit, ali prvo poluvrijeme pripalo je u potpunosti gostujućoj ekipi.

Postizali su gosti golove kako god su htjeli, a sve to je rezultiralo velikim zaostatkom domaće ekipe na poluvremenu ove utakmice.

Imala je tako Krivaja zaostatak od sedam golova na poluvremenu, te je malo ko vjerovao da mogu izbjeći eliminaciju na ovom susretu.

U drugom poluvremenu kao da su izašle totalno druge ekipe. Nošeni fanatičnim navijanjem doamćih navijača Krivaja je uspjela napraviti preokret i ostvariti pobjedu.

Konačan rezultat utakmice bio je 33:30 u korist Krivaje koja je tako napravila nevjerovatan preokret na ovoj utakmici.

Ova pobjeda je značila i prolaz Krivaje u četvrtfinale Kup-a Bosne i Hercegovine, što je zaista veliki uspjeh ovog tima.

Ostaje da vidimo da li će Krivaja moći ostvariti pobjedu i u četvrtfinalu i tako izboriti nastup u Final Four Kupa BiH.

Sa druge strane rukometaši Goražda itekako imaju za čim da žale na ovoj utakmici, jer su odigrali fenomenalno prvo poluvrijeme i imali ogromnu prednost, ali su uspjeli sve to prosuti u drugom dijelu utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti