Lino Červar napravio veliko iznenađenje pred Njemačku
Foto - EPA

Brozović upao u ekipu

Lino Červar napravio veliko iznenađenje pred Njemačku

M. Šljivak

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Lino Červar odlučio je napraviti prvu promjenu u igračkom kadru na Evropskom prvenstvu.

Pred sutrašnji meč protiv Njemačke Červar je odlučio na tribine poslati lijevo krilo Valentina Ravnića, a u ekipu je upao pivot Hannovera Ilija Brozović.

Ovo je svakako poprilično iznenađenje, jer Červar će protiv Njemačke ostati samo na jednom lijevom krilu Davidu Mandiću, a Brozović će biti četvrti pivot u ekipi.

Pored njega tu su Marino Marić, Željko Musa i Marin Šipić, a ova odluka je vjerovatno donesena zbog toga što se protiv Njemačke očekuje itekako jak fizički dio igre.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Utakmica Hrvatska - Njemačka se igra sutra od 20:30 sati.

Top Komentari

pero98
Dobro i gdje je tu iznenađenje? Sretno kauboji.
0 2
Prazina
Nikakvo iznenađenje. Upravo ono što napisaste u predzadnjoj recenici
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi