Maksimalno opušteno: Zmajevi jedva čekaju Portugal

Rukometaši odmaraju pred meč

Maksimalno opušteno: Zmajevi jedva čekaju Portugal

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Rukometna reprezentacija BiH danas od 16 sati igra drugi meč na Evropskom prvenstvu u Norveškoj.


Protivnik bh. tima je selekcija Portugala, a naš tim u ovaj meč ulazi sa dosta samopouzdanja.

Bh. tim je veoma opušten pred ovaj susret. Jutros su slobodno vrijeme iskoristili za šetnju kroz hladni Trondheim, a zatim će uslijediti posljednje pripreme za utakmicu.

Selektor Bilal Šuman spremio je zajedničko gledanje protivničke utakmice, nakon čega će uslijediti odlazak na ručak, a zatim i u dvoranu.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Svi bh. rukometaši se veoma dobro osjećaju i spremni su za meč u kojem nemaju šta izgubiti.

Portugal je po kvotama u Mozzartu veliki favorit. Ipak, ako vjerujete u Zmajeve opkladu na ovu odličnu kvotu ostavite OVDJE.

Top Komentari

NAPOLI
Svaka čast igračima . Za sve sto se desava u r.savezu Ne smiju ni proc u drugi krug jer znaju da nema se para za hotel jos koji dan
1 0
karlhajncbrazzzo
Sretno momci!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.