Mandić: Utučeni smo, krivo nam je...

Sada slijedi duel sa Francuskom

Mandić: Utučeni smo, krivo nam je...

Samir Mlaćo

Rukometna reprezentacija naše zemlje poražena je od Portugala jučer u svom drugom susretu na EP.

Čini se da smo mogli do bodova, no tehničke greške su nas koštale, pa smo upisali drugi poraz.

Sada nam još preostaje duel sa Francuskom koji se igra sutra. Za SportSport.ba je tim povodom govorio Igor Mandić.

"Ne bi se bas složio da je odbrana bila mnogo bolja od napada. Ostaje žal za propuštenim šansama. Možda sam napravio glupost dobivši isključenje, a sada možemo praviti analize da li je to bilo ili ne. U pojedinim momentima smo funkcionisali izvanredno, te mislim da su oscilacije presudile", kazao je Mandić, te dodao.

"Dali smo sve od sebe, borili se maksimalno, mislim da niko od nas nije mogao da više želi pobjedu. Portugal je izvanredna selekcija, jako su kvalitetni. Nama je najgore u ovom momentu, utučeni smo... Krivo nam je, žao..."

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Sada slijedi Francuska, meč bez značaja za oba tima.

"Igramo protiv Francuske, igrat ćemo kao da je finale. Moramo da ih respektujemo, sigurno ćemo pokušati da ih pobijedimo".

Top Komentari

Lalaland
Da bar nisi bio u sastavu ni ti ni Ovcina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi