Medić: Želimo prolaz protiv Maglaja

Plemići spremni za revanš meč Kupa

Medić: Želimo prolaz protiv Maglaja

S. Mlaćo

Rukometaši Zrinjski u subotu će od 17:00 u dvorani na Bijelom brijegu dočekati RK Maglaj.

Bit će to uzvratni susret osmine finala Kupa BiH koji Plemići dočekuju s dva gola prednosti nakon što su krajem prošle godine u Maglaju slavili s 27:25.

Trener Plemića Zdravko Medić zadovoljan je tijekom priprema i pristupom svoje momčadi.

Nakon nepuna dvije sedmice, mostarski rukometaši su upisali i pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici u Metkoviću gdje su slavili s 34:39.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Ulazimo u drugu sedmicu priprema. Najbitnije je da nemamo povreda, sinoć je Grbavac golman nastradao, ali se nadamo da nije ništa strašno. Možemo normalno trenirati, imamo konkurenciju i to mi je važno. Zadovoljan sam partijom protiv Metkovića, igrači su umorni još uvijek, ali su ispoštovali sve dogovore", kazao je trener Plemića Zdravko Medić koji se dotakao i meča sa Maglajlijama.

"Sigurno da ćemo ići na pobjedu i prođemo dalje, te da dobijemo još dvije kvalitetne utakmice protiv visočke Bosne. Naravno da ćemo pokušati proći i Bosnu te nastaviti dalje u Kupu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi