Miloš Blagojević novi rukometaš Goražda

Tim sa Drine se pojačava

Miloš Blagojević novi rukometaš Goražda

Haris Zilić

Nastavljaju se aktivnosti rukometni klubova u Bosni i Hercegovini, a danas je ozvaničen još jedan transfer ovo ljeto, ovaj put na obalama Drine.

Rukometni klub Goražde potvrdio je da je novi član ovog kluba, Miloš Blagojević.

Riječ je o rukometašu koji je gradio karijeru u Srbiji i Sloveniji, a između ostalih bio je i član Crvene zvezde i svojim isksutvom će sigurno biti od pomoći Goraždanima u novim izazovima.

Igra na poziciji desnog beka i u Goraždu vjeruju da će biti veoma dobro pojačanje za ekipu, a cilj kluba je da narednu sezonu odigraju još bolje i da nemaju briga oko opstanka u društvu najboljih.

Goražde je grad rukometa i u klubu sve čine da ekipa što bolje i spremnije dočeka novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine (2024/2025) koja bi trebala startati sredinom septembra ove godine.

Oglasi

Pomenuti posao tim sa Drine je ozvaničio na svojim stranicama putem društvenih mreža.

"Miloš Blagojević - novi desni bek. Miloš je rođen 01.10.2000. godine i igra na poziciji desnog beka.

Karijeru je počeo u matičnom RK Smederevo a nastavio u Crvenoj Zvezdi iz Beograda. Pored navedenih klubova igrao je i za RK Rudar Kostolac, RD Dobova iz Slovenije a u naš klub dolazi iz RK Kumanovo, Makedonija.

Svoj CV obogatio je i nastupima za Juiorsku reprezentaciju Srbije.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Dobro došao", stoji u saopštenju RK Goražde.

Miloš Blagojević - novi desni bek. Miloš je rođen 01.10.2000. godine i igra na poziciji desnog beka. Karijeru je počeo...

Posted by Rukometni klub Goražde on Monday, June 17, 2024

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi