Naši su jedva otišli na EP, a Makedonci nude bogatstvo svojim igračima kako bi ih motivisali

Tako se to radi

Naši su jedva otišli na EP, a Makedonci nude bogatstvo svojim igračima kako bi ih motivisali

Edmir Škorić

Rukometni savez Sjeverne Makedonije spremio je dodatne bonuse/nagrade za svoje igrače.

I dok su bh. rukometaši jedva otputovali na EP i navodno će tamo biti bez dnevnica, Rukometni savez Sjeverne Makedonije odlučio je da svoje igrače dodatno počasti i motiviše.

Osim što će imati dobre uslove i naravno - dnevnice, makedonski igrači će podijeliti 30.000 eura između sebe ako izbore drugi krug Eura u Beču.

Predsjednik Mukaetov motiviraće ih i sa dodatnih 10.000 eura ako budu na vrhu grupe B, a dodatnih 30.000 eura ukoliko izbore odlazak na Olimpijske igre kroz Evropsko prvenstvo.

Te premije dogovorene su na sastanku koji su održali predsjednik i glavni tajnik Rukometnog saveza Makedonije, nacionalnog tima i stručnog štaba.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Sjeverna Makedonija igra danas protiv Ukrajine prvi meč na EP u Beču, a u gurpi su još Češka i Austrija.

Inače, Makedonci su veliki favoriti, a kvote za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Bhf111
I nasi su mogli dati bonus samo lopovi ne daju nista. Sve sebi uzimaju. Zato su nam i unistili sve. Ovim momcima ne mozemo zamjeriti da izgube i 10tak razlike.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi