Pjesma s razglasa “zapalila” navijače Hrvatske u SAP Areni
"Srce vatreno" odjekuje u Manhajmu.

Pred meč sa Španijom

Pjesma s razglasa “zapalila” navijače Hrvatske u SAP Areni

Eldar Ganibegović

Hrvatska upravo započinje svoj nastup na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u rukometu. Pred utakmicu je navijače Hrvatske u dvorani "zapalila" pjesma s razglasa.

U prvom kolu Evropskog prvenstva u grupi B od 20:30 igraju Hrvatska i Španija. Domaćin je SAP Arena i Manhajm, gdje svoje utakmice igra i Bosna i Hercegovina.

Novinar SportSporta je na licu mjesta i zabilježio je sjajnu scenu. Prije utakmice je u trans navijače Hrvatske bacila pjesma koja je puštena na razglasu.

"Srce vatreno" je pjesma koja je objavljena prije 15-ak godina. Često je možemo čuti pred utakmice svih hrvatskih reprezentativnih selekcija.

Naš novinar zabilježio je sjajan trenutak. Pogledajte kako je to izgledalo.

Himna Hrvatske u SAP Areni također je dočekana vrlo srčano. Svi su je u glas pjevali.

Oglasi

Kako je himna Hrvatske ispraćena u Manhajmu, pogledajte klikom OVDJE.

Španija je favorit, no Hrvatska dolazi s ekipom koja je spoj mladosti i iskustva i predstavlja potencijalnu nagaznu minu za sve selekcije na ovom prvenstvu.

Ranije danas, za SportSport su u anketi govorili pojedini navijači Hrvatske kojih ima i iz Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Osim Hrvatske, u ovoj grupi nalaze se Austrija i Rumunija. Ove dvije selekcije nešto ranije danas su igrale svoj meč, a Austrija je slavila sa 31:24.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi