Hrvati maksimalno 'nabrijani' pred početak Eura: "Možemo do kraja"
Video - Endin Čaušević

Velika podrška za Hrvatsku

Hrvati maksimalno 'nabrijani' pred početak Eura: "Možemo do kraja"

O. Lekić

Rukometaši Hrvatske večeras otvaraju nastup na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, a protivnik je još jedan velikan Španjolska. Navijači naših susjeda očekuju pobjedu.

Hrvatska će u žestokom duelu igrati protiv Španjolske na otvaranju EP u Njemačkoj. Navijači ove selekcije dolaze iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te se svi nadaju kako njihova selekcija može do trijumfa.

"Očekujemo tvrdu i neizvjesnu utakmicu i naravno pobjedu. Ekipa je dosta podmlađena, novi su igrači. Nadamo se najboljem", riječi su navijača.

Iz Bosne i Hercegovine, kao i uvijek, stiže dosta podrške za Hrvatsku.

"Idemo po pobjedu, nema druge. Dolazimo iz Srednje Bosne, inače živimo u Frankfurtu", poruka je dvojice navijača.

Navijači sa svih strana Hrvatske stigli su u Mannheim

Navijači Hrvatske stigli su iz svih krajeva ove zemlje. Od otoka Murtera do Slavonije.

"Naravno da će Hrvati pobijediti Španjoljsku. Došli smo da vidimo pobjedu", govori navijač koji je došao iz mjesta Tisno na otoku Murter.

"Vjerni navijač sam hrvatske rukometne reprezentacije, dolazim iz Imotskog. Nadam se da ćemo ih vratiti za poraz večeras. Mnogi nas vide autsajderima, to je dobro i mislim da ova ekipa može napraviti mnogo. Kad se spoji mladost i iskustvo, mislim da će biti dobro."

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Težak rival, ali mislimo da ćemo ih dobiti. Imamo super ekipu, idemo do kraja", navode navijači iz Slavonije.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Bolja ce biti spanija, pozdrav ušama na bosanskom portalu!
1 0
vedin
Svaka čast susjedima, ali pored Danske, Francuske, Španije, Švedske da mogu do kraja je malo smiješno!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi