Završnica rukometnog Kupa BiH u Vogošći: "Naša publika će nam biti dodatni motiv"

Nikola Grujić optimista

Završnica rukometnog Kupa BiH u Vogošći: "Naša publika će nam biti dodatni motiv"

S. Mlaćo

Predstojećeg vikenda očekuje nas završnica Kupa BiH čiji je domaćin RK Vogošća, a utakmice se igraju u dvorani "Amel Bečković“.

RK Vogošća odmjeriti će snage u prvom polufinalnom susretu sa RK Sloboda, dok će u drugom igrati RK Hercegovina Nevesinje i RK Izviđač Central Osiguranje.

Ulaznice će se naći u prodaji od 25.05. na prodajnom mjestu u Vogošći, u Jošaničkoj ulici kod JU “KSC Vogošća“ a za vrijeme takmičarskih dana ulaznice će se moći kupiti i u dvorani.

RK Vogošća poziva sportske zaljubljenike da dođu i podrže igrače na putu do novog trofeja i da zajedno zaokruže odličnu sezonu koja je iza njih.

Prvotimac kluba iz Vogošće, Nikola Grujić najavio je Kup BiH i utakmicu protiv RK Sloboda Tuzla.

Opis nije dostupan.

"Proteklog vikenda odigrali smo posljednju utakmicu za ovu sezonu, odnijevši pobjedu nad ekipom Goražda. Nadam se da će se baš tako u tom smjeru odvijati i utakmica koja je na rasporedu već sljedeći vikend kada igramo protiv Slobode iz Tuzle", kazao je Grujić, a potom dodao:

"Smatram da moja ekipa i ja podjednako ulažemo trud i snagu kako na gostujućem terenu, tako i na domaćem, ali nas naš teren i naša publika dodatno motivišu i daju nam samopouzdanje za pobjedu. Ovim putem bih pozvao sve navijače i ljubitelje sporta da podrže RK Vogošća, a samim tim i svoj grad u što većem broju, i da zajedno zaokružimo fenomenalnu odigranu sezonu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Prvi polufinalni susret, tačnije utakmica između RK Vogošća- RK Sloboda Tuzla igra se u subotu sa početkom od 15h, dok od 17:30h na parket izlaze RK Hercegovina – RK Izviđač.

Finale će se igrati u nedjelju sa početkom od 17h uz prijenos na BHRT.r

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi