Objavljen spisak rukometaša na koje Obrvan večeras računa, tu je i najiskusniji od svih

Protiv Španije za kraj

Objavljen spisak rukometaša na koje Obrvan večeras računa, tu je i najiskusniji od svih

E. Škorić

Rukometaši Bosne i Hercegovine večeras od 18 sati igraju protiv Španije posljednji meč Evropskog prvenstva.

Nakon dva teška poraza od Švedske i Češke, nažalost ostaje nam samo da igramo za čast, ali nadamo se da ćemo protiv moćne Španije pružiti dobar otpor i da ćemo dostojno napustiti veliko takmičenje.

Selektor Ivica Obrvan odabrao je igrače za ovaj duel, a Nikola Prce je ponovo u timu nakon što je zbog navodne povrede propustio duel sa Švedskom, mada je kasnije izjavio da nije bio povrijeđen.

Zbog koronavirusa smo ponovo osakaćeni i ponovo nema Dejana Malinovića, nema niti Ibrahima Haseljića, Luke Perića, a od ranije nedostaju Alen Ovčina, Elmir Građan te Admir Ahmetašević i oni nisu ni doputovali u Slovačku.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

S obzirom na sve probleme s kojima smo se suočavali proteklih dana, nažalost nije bilo ni realno očekivati nešto više od rane eliminacije i poraza od favorizovanih selekcija u grupi.

BiH večeras igra u sastavu: Benjamin Burić Nebojša Bojić Vlado Draganić Enes Keškić Mirsad Terzić Nikola Prce Mirko...

Posted by Rukometni savez BiH on Monday, January 17, 2022

Top Komentari

Ante G.
Opet kantanje, da se malo pojaca gol razlika.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi