Osmanhodžić novo pojačanje Vogošće

Desno krilo nastavlja karijeru u Vogošći

Osmanhodžić novo pojačanje Vogošće

D. Rakanović

Desno krilo Almir Osmanhodžić novo je pojačanje Vogošće za slijedeću sezonu. 

On je danas u prostorijama RK Vogošća PH potpisao ugovor u prisustvu generalnog sekretara kluba Mirze Derviševića. 

Osmanhodžić je u prošloj sezoni nastupao za sarajevsku Bosnu. Iza sebe ima veoma dobru sezonu u kojoj je bio najbolji strijelac kluba. 

"Izuzetno mi je drago što sam postao novi član rukometnog kluba Vogošća PH, i nadam se da ću uspjeti ispuniti očekivanja navijača i Uprave kluba u narednom periodu. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa trenerom Danielom Riđićem i što ću djeliti svlačionicu sa bivšim i sadašnjim reprezentativcima BiH. Mogu obećati da ću kao i do sada davati svoj maksimum na terenu", rekao je Osmanhodžić.

Članovi Uprave kluba su također veoma zadovoljni dolaskom ovog igrača. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Drago mi je što će Almir biti dio našeg kolektiva. Nema sumnje da će se Almir uklopiti i pokazati svoje kvalitete“, rekao je Dervišević.

U karijeri je Osmahodžić nosio i dresove Gračanice i Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi