Ostavke u RK Goražde!

Članovi Skupštine odstupili

Ostavke u RK Goražde!

A. Čaušević

Kompletno rukovodstvo RK Goražde podnijelo je ostavke na sve funkcije u ovom klubu.

Nezadovoljni finansijskom situacijom te neadekvatnom podrškom gradskih i kantonalnih vlasti svi članovi skupštine se odlučilo za radikalan potez.

Novac kojeg BPK planira usmjeriti na račun kluba neće biti dovoljan za normalno funkcionisanje, odnosno igranje u Premijer ligi.

Na održanoj sjednici Skupštine nije bilo kantonalnih i gradskih predstavnika iako su bili pozvani pa će im izvještaji uz ostavke i ključevi kluba biti predati naknadno.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Goražde je ove sezone uspjelo izboriti opstanak u Premijer ligi, ali nakon posljednjih dešavanja i nebrige sudbina kluba tradicije duge 63 godine je veoma neizvjesna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi