Ovčina: Najslađa titula do sada!

Igrač Slobode nakon velike pobjede

Ovčina: Najslađa titula do sada!

S. Grebović

Rukometaši Slobode su nakon dugo vremena u svoj grad donijeli najsjajnije odličje.

Oni su večeras u finalnoj utakmici Kupa BiH slavili nad Izviđačem u Doboju rezultatom 29:28.

Po okončanju meča uslijedilo je veliko slavlje igrača Slobode, koji su po povratku u svoj grad isto podijelili sa svojim tifozama.

Jedan od najzaslužnijih za ovaj veliki uspjeh ovog tima Alen Ovčina u izjavi za naš portal nije mogao sakriti svoje oduševljenje...

"Ovo je treći trofej Kupa BiH u mojoj karijeri i moram to reći, najslađi do sada! Prvi sa Bosnom BH Gas, drugi sa Vogošćom i sada sa mojom Slobodom. U polufinalu smo bili bolji od favorizovanog Borca koji je prvak države. Dugo smo se spremali za taj meč, a za Izviđač smo se pripremali samo jutros."

Miriše li titula?

"Mislim da je još rano za to. Polako, tek smo uzeli Kup. Moramo još popraviti svoju igru. Idemo utakmicu po utakimicu Bože moj, vidjećemo...", dodaje reprezentativac naše zemlje.

Top Komentari

Mirsad1705
Samo naprijed, čestitka na osvojenom kupu, bravo majstori!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi