Potez navijača Sloge vraća nadu u bolje sutra bh. sporta
Meč je protekao u sjajnoj atmosferi

Publika u Gornjem Vakufu Uskoplju ponovo položila ispit

Potez navijača Sloge vraća nadu u bolje sutra bh. sporta

Samir Mlaćo

Sjajan meč priredili su pred više hiljada navijača u subotu u Gornjem Vakufu Uskoplju rukometaši Sloge i Gračanice.

Domaći su na kraju na krilima svojih navijača slavili 20:19, te tako upisali sedmu pobjedu ove sezone i došli na sjajnu četvrtu poziciju.

Još jednom su cijelu našu zemlju obišle slike prepune dvorane u G. Vakufu Uskoplju, a podršku su imali i gostujuću rukometaši. Sve je prošlo u fer i korektnoj atmosferi, iako je meč bio neizvjestan.

Nakon utakmice navijači Sloge su velikim ovacijama nagradili svoje ljubimce, a zanimljivo da su na molbu oficijalnog spikera isti skandirali i ime svog rivala, te goste ispratili aplauzima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Zaista kadrovi iz rukometnog grada Gornjeg Vakufa Uskoplja mogu da raduju sve ljubitelje sporta u našoj zemlji, te vraćaju nadu u bolje sutra bh. sporta.

Top Komentari

epa
mislim da i Visokom nista losija atmosfera nije, da iz Visokog ni jedan protivnik nije otisao bez pozdrava navijaca li niko nije pisao, kao i iz gracanice isto i jos nekih mjesta... mislim da i Visoko i Gracanica i ostali gradovi iz BiH pisu isto tako lijepe rukometne price ali nema ko da ih pise... nisam procitao niti jedan clanak o atmosferi koju je napravila visocka publika u Vogosci da se nije znalo ko je domacin a ko gost....
33 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi