PPD Zagreb u finalu SEHA lige

Završnica regionalnog prvenstva

PPD Zagreb u finalu SEHA lige

E. Škorić

Rukometaši PPD Zagreba igrat će u finalu završnog turnira SEHA lige nakon pobjede nad Nexeom iz Našica (28:23).

Završnica regionalne SEHA lige igra se u bjeloruskom Brestu, a Zagreb je u prvom polufinalnom paru bio siguran protiv Nexea.

Hrvatski prvak je bio favorit i prije utakmice, a na kraju je ostvario očekivano pobjedu i u finalu će igrati protiv boljeg iz duela Meškov - Vardar (branitelj naslova). Finale je na programu sutra.

Zagreb je imao 15:11 na poluvremenu, pa je i u nastavku dobrom igrom osigurao pobjedu i finale.

PPD Zagreb su do pobjede predvodili Damir Bičanić sa sedam golova, Aleks Vlah je dodao šest, a Zlatko Horvat pet golova, dok je Radivoje Ristanović sakupio 10 obrana.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Kod Nexea najefikasniji je bio Marko Buvinić sa sedam golova pri čemu je šest zabio iz sedmeraca, dok su Ivan Vida i Marin Šipić zabili po četiri gola. Halil Jaganjac je dodao tri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti