Vikend na rukometnim bh. terenima rezervisan za gradski derbi

Uzbudljivo će biti i u Zavidovićima

Vikend na rukometnim bh. terenima rezervisan za gradski derbi

H. Zilić

Za vikend se nastavlja i Premijer liga Bosne i Hercegovine za rukometašice utakmicama 6. kola. Djevojke su imale pauzu od tri sedmice zbog nastupa naše reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Vikend ispred nas donosi i gradski derbi.

U KSC Ilidža dvorana "Sabit Hadžić" duel će odigrati ŽRK Ilidža i RK Hadžići. Meč je na programu u subotu 12. novembra sa početkom u 20 sati.

Hadžićanke ovaj susret dočekuju bez poraza jer su u prvih pet kola upisale isto toliko pobjeda kao i Grude, tako da su to dvije vodeće ekipe.

Sa druge strane domaća Ilidža ima tri boda iz četiri odigrana susreta obzirom da su već odradile slobodno kolo. Ilidža se treunto nalazi na osmoj poziciji prvenstvene tabele.

Dueli Ilidže i Hadžića su uvijek privlačili dosta pažnje, nema sumnje da će tako biti i ovaj vikend u dvorani "Sabit Hadžić" KSC Ilidža.

Oglasi

Pored gradskog derbija u šestom kolu izdvaja se i duel Krivaje i Gruda.

Također u Prijedoru se igra veoma bitna utakmica za donji dio tabele. Mira će dočekati ekipu Zrinjskog.

Mlada ekipa Knežopoljke će u Dubici ugostiti Jedinstvo iz Brčkog i ovo bi mogao biti vrlo interesantan duel.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Sloga će u Gornjem Vakufu biti domaćin ekipi Izviđača, Tim iz Ljubuškog je u ovm duelu blagi favorit, ali mlada ekipa Sloge je već pokazala da može igrati sa najjačim timovima u državi.

U ovom kolu slobodna je ekipa banjalučkog Borca.

Top Komentari

Sartaalla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi