Razočarenje u RK Sloga: Režirali ste lakrdiju za par stotina maraka!
Iz Gornjeg Vakufa Uskoplja ističu da im sudije nisu dozvolile pobjedu

Sudijski dvojac im po njihovom mišljenju nije dozvolio pobjedu

Razočarenje u RK Sloga: Režirali ste lakrdiju za par stotina maraka!

S. Mlaćo

U sjajnom meču bodove su večeras u Mostaru podijelili rukometaši Zrinjskog i Sloge Gornji Vakuf Uskoplje. Bilo je 24:24, a u redovima premijerligaša iz Uskoplja razočarani su sudijama.

Ističu da su direktno uticali na sami rezultat, te da im nisu dozvolili da slave u večerašnjem meču. Oglasili su se putem Facebooka, te istakli zaista žestoke kritike na račun sudijskog dvojca Marinka i Ivana Anušića.

"Nismo pobijedili jer nam nisu dozvolili, borili smo se i borit ćemo se i dalje.
Gospodo u žutim odorama, mi živimo rukomet, ko ovo previše volimo da bi nam vi pokvarili stil života i da bi nas otjerali s tribina.
E pa nećete gospodo, 400 ljudi danas je prešlo stotine kilometara da bi bodrilo svoj klub ,potrošili novce, vrijeme i živce da bi vi ionako srozamo rukomet uništili. Nek vam je na sramotu!
Žalbu protiv vas nećemo podnijeti, ali pozivamo vas da budete gosti narednog vikenda kada ćemo ugostiti ekipu Gračanice u krcatoj dvorani gdje živi najbolja publika, gdje živi rukomet.
Dođite i uvjerite se u sve pa ako ništa uputite izvinjenje za lakrdiju koju ste režirali za par stotina maraka", stoji u saopštenju Sloge.

Treba istaći da je Sloga u ovom meču imala veliku podršku svojih navijača.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

Blueboy
Nije Uskoplje nego Gornji Vakuf naucite se vec jednom kvazi novinari
21 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi