RK Goražde istupio iz doigravanja: Nećemo da budemo dio cirkusa

Odluka donesena

RK Goražde istupio iz doigravanja: Nećemo da budemo dio cirkusa

E. Oštraković

Rukometni klub Goražde istupio je iz doigravanje za nastup u rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Naime, oni su sinoć na domaćem terenu poraženi od Bosne, ali to nije razlog istupanja, već je riječ o nastupu Benjamina Čičkušića za RK Iskra.

U desetoj minuti utakmice između Iskre i Krivaje stigao je dopis da Čičkušić može nastupiti za Iskru, te je on tek tada ubačen u zapisnik, a kasnije je ušao u igru.

"Nećemo da budemo dio cirkusa", kratko su za SportSport.ba prokomentarisali iz RK Goražde, a još uvijek čekamo detaljnije objašnjenje o svemu, ipak sigurno je samo to da je uprava ovog kluba odlučila istupiti iz doigravanja.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nevjerovatna situacija, a za nju su na poluvremenu čuli i igrači Goražda koji nisu htjeli nastaviti utakmicu protiv Bosne.

Nakon razgovora sa upravom kluba, oni u se vratili na teren, a epilog cijele situacije desio se jutros, a to je istupanje Goražda iz doigravanja.

Top Komentari

Gari Garinča
Kome smeta Iskra i Čičkušić ??? Sve je regularno. Strah od utakmice koja se trebala igrati u subotu u Bugojnu.
1 6
Gari Garinča
Istupili zato sto nemaju novca za dalje takmicenje.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti