RK Gračanica doveo pojačanje u finišu prijelaznog roka

Stigao Vladimir Tomić

RK Gračanica doveo pojačanje u finišu prijelaznog roka

Rukometni klub Gračanica posljednjeg dana prijelaznog roka angažovao je novo pojačanje.

Budući da je povratak na teren povrijeđenog Slavena Šijakovića neizvjestan, te da će i Amir Sumbić u narednih 15 dana biti odsutan zbog privatnih obaveza, Uprava kluba i stručni štab odlučili su da dovedu adekvatnu zamjenu na poziciji srednjeg beka kako bi što spremnije dočekali nastavak uspješne sezone.

Saradnja je tako dogovorena sa 29-godišnjim Vladimirom Tomićem, koji u Gračanicu dolazi kao slobodan igrač i trebao bi biti veliko pojačanje, a debi će imati u subotu kada je na programu duel protiv Zrinjskog.

Kroz dosadašnju rukometnu karijeru Tomić je igrao za brojne klubove iz Srbije, poput Sinđelića, BASK-a, Crvene zvezde, Planinke..., a imao je također i epizodu u izraelskoj Beer Shevi. Kao reprezentativac Srbije je 2015. godine nastupio na Univerzijadi u Kini, gdje su susjedi osvojili srebrnu medalju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Gračanica je, podsjećanja radi, prvi dio sezone okončala na drugoj poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi