RK Krivaja imenovao novog trenera
FOTO: RK Krivaja/Facebook

Promjena u timu iz Zavidovića

RK Krivaja imenovao novog trenera

H. Zilić

Promjene na klupi RK Krivaja Zavidovići na startu proljetnog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine. Crveni iz Zavidovića u nastavak prvenstva ulaze sa novim trenerom.

Zbog privatnih obaveza klupu Krivaje napustio je Ivan Divkoić, a na njegovo mjesto dolazi Enes Avdić.

Pomalo neočekivane i iznenadne promjene u redovima tima iz Zavidovića, a javnost su upoznali sa cijelom situacijom i novom saradnjom u klubu.

"Obavještavamo sve naše navijače da je za novog trenera Seniorskog tima imenovan prof. Enes Avdić. Enes je već obnašao funkciju trenera Seniorskog tima u sezoni 2021/22, te je u ovoj sezoni bio pomoćni trener.

Odabirom Enesa za trenera Seniorskog tima Upravni odbor RK Krivaja nastavlja pružati povjerenje domaćim trenerim. Također ovom prilikom želimo se zahvaliti i našem bivšem treneru Ivanu Divkoviću na saradnji i uspjesima koje je zabilježio sa našim timom.

Ivan je radi svojih privatni planova i preseljenja u drugu državu odlučio da odstupi sa funkcije trenera Seniorskog tima, te mu ovom prilikom želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti.

Oglasi

Pozivamo sve naše navijače da u nastavku sezone Premijer lige BiH daju podršku našem timu", stoji u saopštenju RK Krivaja.

🔥🔥 Novi trener Seniorskog tima RK Krivaja Enes Avdić Obavještavamo sve naše navijače da je za novog trenera Seniorskog...

Posted by RK Krivaja Zavidovići on Wednesday, March 6, 2024

RK Krivaja je trenutno u sredini tabele na devetoj poziciji sa 14 osvojenih bodova, ali nisu baš u situaciji da se puno opuštaju jer od opasne zone bježe samo tri boda, a prvi tim u opasnoj zoni je Goražde na 11. mejstu sa 11 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu premijer lige Bosne i Hercegovine Krivaja ima vrlo tešku utakmicu, dočekuje ekipu Gračanice i to će odmah biti jak ispit za novog trenera.

Nakon toga, Krivaja u komšijskom derbiju gostuje Maglaju pa dočekuje fenjeraša Čapljinu i te dvije utakmice bi mogle odrediti konačan put Krivaje ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi