RK Sloga Doboj predstavila novog trenera

Sve je zvanično

RK Sloga Doboj predstavila novog trenera

E. Oštraković

Dobojska Sloga sinoć je na domaćem terenu ostvarila pobjedu protiv Goražda sa 38:32.

U izuzetno efikasnoj utakmici, pobjednik je bio riješen već nakon prvog poluvremena koje je domaći tim odigrao sjajno.

Tako je Sloga na pauzu otišla sa plus sedam, a bilo je 21:14. Jasno je već tada bilo da se gosti ne mogu vratiti u ovu utakmicu.

Sve što su do kraja uspjeli uraditi igrači Goražda jeste izbjeći visok poraz, te na kraju završiti utakmicu u zaostatku od šest golova.

Protivnik Sloge prije susreta sa Goraždem bila je ekipa Nevesinja, a u toj utakmici Sloga je na veliko iznenađenje svih poražena.

Nakon te utakmice Dejan Vasilić je podnio ostavku na mjestu trenera prve ekipe, a Sloga imenovala i novog trenera.

Radi se o Miljanu Staniću koji je u prošlosti nosio dres Sloge iz Doboja i to 2003. godine. U dosadašnjoj karijeru Stanić je vodio nekoliko klubova.

Makabi Kirjat je bio klub koji je vodio u Izraelu, a zatim je došao u Kikindu Grindex iz koje se vraća u Izrael.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Upravo sinoć je na klupi Sloge debitovao Stanić i ostvartio pobjedu protiv Goražda u okviru šestog kola Premijer lige BiH.

Sigurno je da se od njeg očekuje mnogo u narednom periodu, a ostaje da vidimo da li će ispuniti zarctane ciljeve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi