"Poveli smo 1:9, a onda je krenuo cirkus u režiji pomoćnika selektora i člana UO RSBIH"

Nakon utakmice u Gračanici

"Poveli smo 1:9, a onda je krenuo cirkus u režiji pomoćnika selektora i člana UO RSBIH"

E. Oštraković

Sjajnu utakmicu u Gračanici su odigrale ekipe RK Gračanica i RK Sloga Doboj, a pobjedu je nakon preokreta ostvarila domaća ekipa i to sa 29:23.

Utakmicu je bolje otvorila gostujuća ekipa, koja je u jednom trenutku imala prednost od 1:9 što se zaista rijetko viđa na gostujućim terenima.

Ipak, to su gosti uspjeli prokockati, te su na poluvrijeme otišli samo sa minimalnim vodstvom, a rezultat je bio 13:14.

U drugom poluvremenu Gračanlije igraju dosta bolje, te na kraju upisuju sigurnu pobjedu od šest razlike, a konačan rezultat bio je 29:23.

Nezadovoljni su nakon utakmice bili u gostujućem taboru, te su se odlučili oglasiti na zvaničnoj stranici kluba, a sve što su napisali prenosimo u cjelosti.

"Vrlo interesantna utakmica u Gračanici. Nikada nismo komentarisali utakmice i dešavanja na terenu, smatramo da mi kao sportisti trebamo igrom pokazati šta znamo.
Naš klub izuzetno posvećuje pažnju na korektno ponašanje naših igrača i stručnog štaba.

Danas smo odlično otvorili utakmicu,poveli 9:1 a onda je uslijedio cirkus u dvorani koji su inicirali pomoćnik selektora i član UO RSBIH. Psovke ulasci u teren bez sankcije su okrenuli utakmicu u totalno drugi smjer.

Očito je to i nama pouka kako da se ponašamo kada neko dolazi kod nas u goste. Voljeli bi smo čestitati na sportskoj pobjedi ali ovoga puta to nećemo uraditi.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Vratićemo istom mjerom u Doboju", stoji u objavi MRK Sloga Doboj.

Top Komentari

Gari Garinča
Taj lik iz Gračanice sebi delegira sudije. Na svakoj utakmici Gračanica je povlaštena ekipa. Sramota sa takvima nema napretka.
2 3
Lorrialla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi