RK Vogošća otputovao u Atinu

Na duele sa AEK-om

RK Vogošća otputovao u Atinu

M. Šljivak

Rukometaši Vogošće jutros su otputovali u Atinu gdje ih čeka dvomeč sa ekipom AEK-a u okviru trećeg kola EHF Challenge kupa .

AEK je dobro poznata ekipa, milionski klub koji je godinama u borbi za pobjednika EHF Challenge kupa.

Vogošćani u Atinu idu bez golmana Damira Efendića, koji zbog privatnih razloga nije mogao ići sa našim predstavnikom.

Predsjednik RK Vogošća Fetah Kadrić pred polazak na put dao je kratku izjavu i rekao:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Put do Atine će biti jako dug i naporan. Pored Damira koji je bio spriječen poći sa nama, dosta nam je loš i zdravstveni bilten. Imamo dosta povreda i bolesnih igrača. Ono što možemo obećati je to da će ekipa dati svoj maksimum i dostojno predstaviti našu državu, Vogošću i Kanton Sarajevo".

Predstavnici BiH u Atini igraju dvije utakmice koje su na rasporedu u petak sa početkom u 20 sati, te subotu od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi