RK Vogošća se nastavlja pojačavati: Stigao i Travar

Novo ime u Vogošći

RK Vogošća se nastavlja pojačavati: Stigao i Travar

Strahinja Travar novo je pojačanje RK Vogošća za narednu sezonu.

U ovom prijelaznom roku Vogošćani su angažovali nekoliko pojačanja i u narednu sezonu ulaze s visokim ambicijama, a posljednji novajlija u nizu je Travar koji je posljednji angažman imao u Italiji, tačnije Fondiju.

Iz tabora RK Vogošća saopštili su kako je s ovim rukometašem potpisan ugovor, a pored Fondija, kroz svoju karijeru je još, između ostalog, nastupao za Jugović, Metaloplastiku, Adiyaman...

"Drago mi je što sam dogovorio saradnju Vogošćom. Prvi utisci su na zavidnom nivou, vidi se odmah da je klub ozbiljan, profesionalan i sa velikim ambicijama, što me je dodatno i privuklo da dođem. Nadam se maksimalnom uspjehu u predstojećoj sezoni, isto tako i u evropskom takmičenju tj. Challenge Cup-u. Volio bih da Vogošća ove sezone zajedno sa mnom i ostalim igračima donese tu dugo očekivanu titulu prvaka", rekao je Travar.

Iz Vogošće su istakli zadovoljstvo dolaskom Strahinje.

„Strahinja ima iza sebe dobro iskustvo i kvalitet. Poklopile su nam se ambicije i idemo da pravimo dobar rezultat, jer nam je cilj da naš klub vratimo tamo gdje mu je mjesto", poručili su iz kluba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi