6

Komentari (6)

haris004
Meni je ovaj Smajlagić odličan trener. Sjećam se da prije nije želio voditi reprezentacije ali itekako kvalitetan stručnjak.
sport1
Ako zele rezultat i to pozitivan na turniru za olimpijske igre, najbolja opcija im je bosanski trio. Smajlagic, Saracevic, Losert...
Krosteutegurovic
Treba im ponuditi Šumana
pero98
Ne hvala, imamo mi svog Šumana (Goluža i Babić).
sport1
A zasto se ti ne kandidujes, vidim da ti sasvim dobro ide omalovazavanje drugih. Sa velikim ustima mozda si i veliki rukometni znalac...Sportski pozdrav
pero98
Hm, kažeš omalovažavanje, samo mi reci na kojeg to "stručnjaka" misliš, 2012 Goluža je trebao igrat finale, njemu je plasman u polufinale bio plafon, Babić je 2017 godine izgubio dobivenu medalju, najprije od Norveške, pa onda Slovenije. A Šuman, to vi u BiH najbolje znate kakav je stručnjak. Da dođe recimo Perkovac, Smajlagić ili Obrvan na mjesto izbornika ne bih imao niš protiv, ovako, najvjerojatnije Goluža.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.