Rukometaši Gračanice nastavljaju pripreme na Vlašiću

Dogovoren meč sa Iskrom

Rukometaši Gračanice nastavljaju pripreme na Vlašiću

Rukometaši Gračanice posljednjih dana se vrijedno spremaju za narednu sezonu u Premijer ligi BiH.

Gračanlije u novu sezonu ulaze s visokim ambicijama, a večerašnjim treningom okončali su i prvu fazu priprema, koje će sada nastaviti na planini Vlašić gdje će ostati do 18. augusta.

U tom periodu planirano je i odigravanje jedne pripremne utakmice, a protivnik će, kako je saopšteno, biti Iskra iz Bugojna.

Trener Damir Doborac na pripremama neće moći računati na kapitena Tufekčića koji će se radi radnih obaveza priključiti ekipi 16. augusta. Zdravstveni bilten je zadovoljavajući, s tim da Tomić i Ćuzović imaju manjih problema s istegnućima i upalama, a mladi Dželilović s povredom kažiprsta.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U Gračanici vjeruju kako će svi ostali igrači maksimalno spremno dočekuju predstojeće napore u ovoj izuzetno zahtjevnoj fazi priprema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi