Rukometaši Konjuha bolji od Dervente

Premijer liga BiH

Rukometaši Konjuha bolji od Dervente

S. Mlaćo

U okviru 4. kola rukometne Premijer lige BiH rukometaši Konjuha iz Živinica pred svojim navijačima savladali su RK Derventa 29:26. 

Treća je to pobjeda za Živiničane koji su na pauzu otišli pri prednosti 16:13. U drugom periodu zanimljiv meč, ali tri boda ostaju u Živinicama.

U redovima Konjuha istakao se Elvis Brkić sa osam poena, dok su po četiri dodali Aldin Salkić i Mirko Marčeta.

Kod gostiju bolji od ostalih bili su sa po pet pogodaka Davor Živanić i Goran Zemunović.

Premijer liga BiH u rukometu, 4. kolo:

RK Konjuh - RK Derventa 29:26 (16:13)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Konjuh: Bečić, Sakić 4, Husić, Šarić 1, Pejklušić, Modrć 2, Omerović, Smajić 4, Rizvić 2, Bojić, Čamdžić, Brkić 8, Marčeta 4, Muhović 2, Husejnović, Jozinović 2.

RK Derventa: Ristić, Živanić 5, Sibinčić 4, Lukić, Zemunović 5, Milinković 3, Škrga 1, Dragičević 1, Škrga, Pejaković, Starčević, Pekić 4, Nikić, Pejić, Mišanović 3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi