Rukometaši Slobode započeli pripreme za drugi dio sezone
Rukometaši Slobode nadaju se povratku u Premijer ligu BiH

Sve je podređeno plasmanu u Premijer ligu BiH

Rukometaši Slobode započeli pripreme za drugi dio sezone

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

Rukometaši Slobode večerašnjom prozivkom počeli su pripreme za drugi dio sezone, gdje će voditi bitku za povratak u Premijer ligu. 

Trener Mirza Bulić predstavio je plan priprema za drugi dio sezone, gdje je naglasio da neće biti bazičnih priprema, nego će kroz rad u dvorani sticati optimalnu fizičku spremu za drugi dio sezone.

Dogovorene su zasad dvije prijateljske utakmice u Tuzli, gdje će 23. januara u Mejdanu gostovati Vogošća, dok će tri dana kasnije odigrati susret sa ekipom Osijeka.

Planirano je odigravanje četiri do pet prijateljskih susreta.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Večerašnjoj prozivci prisustvovali su: Sidik Omerović, Arnad Hamzić, Darko Ilić, Tarik Fareš, Zdravko Čajić, Harun Hamzabegović, Semir Memić, Kasim Arnus, Emir Suhonjić, Danijel Sabljić, Edin Cerić, Benjamin Hrustić, Dino Mehić, Ismar Zulić, Adi Omeragić, Kerim Torlaković, Admir Kišić, Enes Skopljak, Amer Denjo, Bakir Hajdarević, Eldin Hajdarević, Davor Kadić, Mirza Jusufović i Amar Jusufović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi