Rukometaši Vogošće počeli pripreme za drugi dio sezone

Održana prozivka i prvi trening

Rukometaši Vogošće počeli pripreme za drugi dio sezone

Endin Čaušević

Rukometaši Vogošće počeli su s pripremama za proljetni dio u rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Vogošća je u prvom dijelu sezone završila na prvom mjestu, a danas je održana prozivka igrača i tako su zvanično počele pripreme za drugi dio sezone.

U zimskoj pauzi ekipu Vogošće napustio je Samir Korjenić, dok je novo pojačanje mladi Adis Halilović. Iz kluba su saopštili da razmatraju o tome da dovedu još nekoliko novih igrača, te da imaju nekoliko imena na meti.

Ekipa Vogošće će u pripremnom periodu odigrati i šest prijateljskih utakmica, a trenirat će dva puta dnevno. Iz kluba su poručili da se nadaju dobrim rezultatima u nastavku sezone i ostanku na prvom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi