Adis Halilović novi član RK Vogošća PH

Potpisao na četiri godine

Adis Halilović novi član RK Vogošća PH

Novi član RK Vogošća PH je Adis Halilović, saopšteno je iz ovog bh. premijerligaša. 

Halilović je danas u klupskim prostorijama u prisustvu predsjednika kluba Fetaha Kadrića potpisao četverogodišnji ugovor, a u RK Vogošća PH dolazi iz Škole rukometa Sedmerac. 

„Radi se o veoma perspektivnom i talentovanom mladom igraču koji se uklapa u strategiju razvoja našeg kluba. Ovom prilikom se zahvaljujem školi rukometa Sedmerac i trenerima, koji su i bivši igrači RK Vogošća PH, Seadu Lagumdžiji i Sanjinu Kolakoviću na saradnji. Drago mi je što će Adis biti dio našeg kolektiva, naše velike porodice, i nema sumnje da će svojim radom i trudom pokazati svoje kvalitete i opravdati naše povjerenje“, rekao je Kadrić.

Šesnaestogodišnji Halilović nije krio sreću zbog dolaska u RK Vogošća PH. 

„Čast mi je i zadovoljstvo što ću biti dio ekipe RK Vogošća PH. Želim da još više napredujem i da se dokažem. Već poznajem sve igrače i neće mi biti teško uklopiti se u ekipu. Trudit ću se da svojim radom i igrom opravdam povjerenje Uprave kluba, trenera i svojih saigrača. Ovu priliku bih iskoristio da se zahvalim svojim trenerima iz škole rukometa Sedmerac, Seadu i Sanjinu na svemu što su mi pružili“.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi