Rukometaši Zrinjskog bolji od Lovćena

Plemićima treće mjesto u Trebinju

Rukometaši Zrinjskog bolji od Lovćena

S. Mlaćo

Rukometaši HMRK Zrinjski večeras su u Trebinju odigrali susret za treće mjesto Turnira prijateljstva, i to protiv prvaka Crne Gore – RK Lovćen. Nakon što su prvog dana poraženi od domaćeg Leotara s 28:22, Plemići su se danas pokazali u puno boljem svjetlu te zasluženo slavili protiv nekadašnjeg predstavnika u SEHA ligi rezultatom 29:21, čime su osvojili zasluženo treće mjesto.

Doprinos ovoj pobjedi zasigurno je dao Marino Paradžik, koji je danas bio na raspolaganju stručnom štabu bh. tima. Mostarski rukometaši su tijekom prvog poluvremena imali rezultatsku prednost i od pet golova razlika, ali su Crnogorci pred kraj smanjili na 13:12, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugo poluvrijeme Plemići su ušli još agilnije te već na samom početku povećavaju razliku, koja je u jednom trenutku ponovno iznosila pet razlike. Paradžika je u nastavku na vratima zamijenio Ante Grbavac, koji je nakon tri upisane obrane ponovno vratarsku poziciju prepustio danas odličnom Paradžiku.

U nastavku su svi igrači Zrinjskog dobili priliku te pokazali svoj kvalitet čime su dodatno povećali razliku za konačno slavlje od 28:22

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

HMRK Zrinjski Mostar do pobjede su predvodili Marino Paradžik s deset i Ante Grbavac s tri obrane, Marijan Marić s 8 pogodaka, Dragan Pavlović, Ante Zvonimir Doko i Robert Kožulj dodali su po 4, Bernard Mandarić, Marin Perić i Darko Bošković po 2, a po jedan su upisali Nikola Ivanović, Mario Babić i Damir Džeba.

Top Komentari

Humac
Podsjećaju na Sarajevsku Bosnu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi