Rukometaši Zrinjskog slavili protiv Gračanice
Mlada momčad HMRK Zrinjski slavila je pobjedu protiv favoriziranih Gračanlija u sjajnoj utakmici odigranoj večeras u dvorani na Bijelom Brijegu

Nakon velike borbe Plemići stigli do prve pobjede u 3. kolu Premijer lige BiH

Rukometaši Zrinjskog slavili protiv Gračanice

Mlada momčad HMRK Zrinjskog slavila je večeras u odličnoj i neizvjesnoj utakmici u Mostaru protiv Gračanice s 29:28 koja je nakon dvije uvodne pobjede u ovaj susret ušla kao favorit. No mostarski mladići večeras su dali sve od sebe i zasluženo slavili protiv kvalitetnog protivnika.

Zrinjski koji je poslije dva uzastopna gostovanja prvenstvo otvorio s 0-2 večeras je bio možda i pod malim imperativom pobjede, ali momci pod vodstvom trenerskog dvojca Pušić - Lovrić sjajno su odreagirali i uspjeli slaviti protiv Gračanlija. 

Odlično prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, a mlada ekipa Zrinjskog držala je dobar ritam i pomalo iznenadila igrače Gračanice. Ujednačen napad Zrinjskog pravio je probleme obrani gostiju i u toj kanonadi Plemići su na odmor otišli sa 18:16.

U drugom poluvremenu zaigrale su se čvršće obrane i u pojedinim trenutcima činilo se kako će Gračanlije do novih bodova, no sjajni Kozina i mladići koji suu ovoj sezoni ostali igrati za HMRK Zrinjski uspjeli su slaviti veliku pobjedu. Možda je i motiv kod domaćina bio veći jer su u publici u prvim redovima sjedila braća Karačić, Ivan i Igor reprezentativci Hrvatske i Bosne i Hercegovine, momci koji su ponikli u HMRK Zrinjski.

Kapetan Bernard Mandarić i Marijan Marić sa po 5 golova bili su najbolji strijelci Zrinjskog a Kožulj i Bošković dodali su po 4. Hamidović sa 8, te Tufekčić i Toromanović s po 5 zgoditaka najbolji kod gostujuće ekipe.

Dvorana Bijeli Brijeg, gledatelja 400, suci Miljković i Ristanić

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

HMRK Zrinjski: Džidić, Doko, Perić 3, Bošković 4, Mandarić 5, Šaravanja, Grbavac, Primorac, Ivanović 2, Babić, Kozina, Marić 5, Kožulj 4, Grgić 3, Džeba 1, Pavlović 2

Gračanica: Ahmetašević, Šahdanović 3, Šijaković 1, Šestan, Tufekčić 5, Zvekić, Đulić 3, Mehmedović, Živanov 3, Hamidović 8, Jovanović, Toromanović 5, Bosić, Mešić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi