Rukometašice Jedinstva putovat će u Grude na završnicu Kupa

Potvrđeno za SportSport.ba

Rukometašice Jedinstva putovat će u Grude na završnicu Kupa

Edmir Škorić

Zvijezdan Karadžin, predsjednik Skupštine ŽRK Jedinstvo iz Tuzle, potvrdio je da će rukomašice ovog kluba ipak otići na završni turnir Kupa BiH.

Zbog nedostatka finansijkih sredstava pojavila se vijest da će Jedinstvo ostati bez učešća u završnici Kupa u Grudama, ali u razgovoru za SportSport.ba je Karaždin otklonio sumnje oko puta u Hercegovinu.

"Iako smo imali jako tešku situaciju, nakon našeg apela javilo se nekoliko donatora i prijatelja kluba i uz nešto svojih sredstava obezbijedili smo put u Grude na F4 Kupa BiH. U procesu smo zatvaranja finansijske konstrukcije i nadam se da ćemo završiti ovu sezonu na jedan fin način kako smo i počeli, pa ćemo sjesti i vidjeti gdje smo i šta smo", rekao je Karadžin za SportSport.ba

U završnicu Kupa BiH koja se igra od petka, 18. maja, do nedjelje, 20. maja, u Grudama, pored Jedinstva plasirale su se Grude, Izviđač CO iz Ljubuškog i Mira iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi