12

Komentari (12)

user1582456981
Samo mi nije jasno sto ovakvih tekstova nema na racun Vice Zeljkovica i onog sto on radi BH fudbalu.
Brazuka
Bošnjački član asim sahman suti i podrzava umicevica. To je problem saveza i države bijednici se prodali za poziciju

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
Kom kretenu je uopce palo na pamet da zove Srbe u BH-reprezentacije? To je van svake pameti. Vranjes, Stevanovic, Krunic, Djumic, Mihojevic, Gordic, Milosevic, Panic, Malinovic i drugi rukometasi, Gajicka, Deura, Pudar i ostali - sve je to strano tijelo u reprezentacijama!
semirM
GDJE PRESTAJE LOGIKA POČINJU MEDIJI!!!!!!!! Pustite momke neka se pripremaju gdje imaju mogućnosti, nismo mi tako jaka reprezentacijs da privučemo neke jake reprezentacije za pripreme. Sram da vas bude, svaki put kad se neka reprezentacija priprema mediji se više brinu o tome da bacaju ulje na vatru nego da podrže ove momke što igraju za nas, momke što dođu iz Španije Njemačke Francuske da dođu u našu lijepu Bosnu i Hercegovinu da igraju, a nisu u obavezi nego što momci vole ovu državu!!
shokato
dijasporac dodji u Bosnu pa pricas o Bosni ...do tad zacepi gubicu
semirM
Smješan si samo ću ti to reći jer nisam tip čovjeka koji ću se prepucavati....i da sam bogdo dijasporac ne bi ja pisao po ovome
Baboisback
Samo ih prekriziti
King_Kenny
...tako ti je to kad Bosnjake vode nesposobni politicari koji nisu patriote i koji bi za 100 maraka prodali drzavu...oni su dozvolili da se rade ovakve stvari,a ovi samo koriste situaciju da ponizavaju drzavu i drzavne selekcije...svaka njima cast,oni sto su naumili,oni to i rade...to sto nasi mutavci i beskicmenjaci ne pokusavaju da ih sprijece u tome je nasa krivica.
Mehinaldo
Naravno kad mogu vratit ce se na pripreme i nikom nista tako je za svaki sport. Mislim meni je to jasno takva je drzava dvje strane rade protiv nje uzimaju od drzave sto im valja pisaju se po njoj gdje god mogu to je njima receno da rade sve je to sistem. Jednostavno malo je sportista srba i hravata koji bi da imaju priliku birati izabrali bosnu jednostavno je tako ko god od niih ima kvalitet i moze da bira velika vecina izabere hrvatsku ili srbiju Oni koji im netrebaju oni se odluce za bosnu i onda se ponasaju ovako naravno cast izuzetcima da se ne lazemo. Druga stvar je u nekim sportovima iskreno ja te ljude i razumijem ovdje kod nas se neulaze u sport i nekad zbog svog razvijanja su primorani da idu ima i toga evo pogledamo tenis samo jednostavno mi nemamo uredjene te stvari i onda ti sportisti dodju u situaciju da ce stagnirati ako ne odu i normalno je da odu Ja samo mislim da neko ko ovo uradi kao nabrojani gore ja im nebi nikad vise dozvolio da dodju u kombinaciju za rep pa nema veze nek igraju koji hoce mi svakako nekih rezultata nemamo ali ovo je pisanje po drzavi
Malmi_Suomi
To je " NEBESKI NAROD " i.. u redu je taj svesrBski kup. Šta fali.? SrBski vazduh, srBsko gofno, srBski kup, srBska voda , srBski SVET. SRBSKO SVE!!! Tako je, yebo reprezentaciju BiH i pripreme iste. P li vam m
Uranija
Budale moj Amidža, ja ne vidim zašto bi se kao mi sad trebali nešto puno čuditi, pa nisu ovi zatucani mozgovi od jučer, traje to godinama i godinam i nekad se stidim u njihovo ime (susramlje)
Malmi_Suomi
Amidžino, fakat me je više stid što udišem isti ( SRBSKI VAZDUH) sa ovakvim budalama. Ne znam kako ih nazvati više? I jeste SUSRAMLJE - : )
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.